Ontdek innovaties

 • Voortgang

  Emsella

  Wisselend elektromagnetisch veld zorgt voor 12000 spiercontractie van de bekkenbodemspieren in 30 minuten, terwijl patiënt met kleding aan deze comfortabele behandeling ondergaat door stil te zitten op de Emsella. Significante vermindering van incontinentie en een betere seksuele ervaring na 6 behandelingen in 3 weken.
 • Voortgang

  Sta-op stoel "de Bib"

  Een moderne en duurzame mechanische sta-op stoel. Door middel van je eigen kracht en balans kom je tot sta-stand, zonder energie van buitenaf. Opstaan doe je zelf!
 • Voortgang

  Fylm

  Beweeg uw zorginstelling bewoners op maat
 • Voortgang

  New Horizons

  Een Virtual Reality Exercise Platform, ontworpen voor fysieke en cognitieve training.
 • Voortgang

  Micro-Cosmos

  Micro-Cosmos ontwikkelt een kap voor op het bed van patiënten in het ziekenhuis, zodat die patiënten meer rust krijgen. Door het wegnemen van geluiden en lichten, en het geven van een eigen omgeving, zorgen we ervoor dat patiënten beter kunnen slapen en sneller herstellen
 • Voortgang

  Sexual Healing

  De Sexual Healing collectie is een reeks objecten en methode die doormiddel van o.a. bio-feedback vrouwen met pijn, frustratie of schaamte rondom seks helpen hun lichaam opnieuw te leren kennen bijvoorbeeld na een traumatische ervaring.
 • Voortgang

  E-health: Kom verder

  Het einddoel is dat De Hoogstraat optimaal gebruik maakt van e-health in de psychosociale begeleiding van met name poliklinische revalidanten. Behandelaren van De Hoogstraat Revalidatie bouwen in samenspraak met revalidanten een revalidatiemodule "Kom verder: thuis na revalideren" in het e-healthplatform Minddistrict.
 • Voortgang

  Smart Floor

  De Smart Floor voorkomt wereldwijd dat ouderen vallen!
 • Voortgang

  Slim meten met je smartphone

  iCaptur streeft er naar om de impact en tijdsduur van sportblessures tot een minimum te beperken door sporters inzicht te geven in hun revalidatieproces. Hiervoor ontwikkelt iCaptur algoritmes die gebruik maken van smartphone sensor technologie. Op basis van deze algoritmes analyseert iCaptur of revalidatie-oefeningen correct uitgevoerd worden.
 • Voortgang

  Ik-Herstel

  Ik Herstel is eHealth applicatie die de patiënt vóór en na de operatie van belangrijke en relevante informatie en van een gepersonaliseerd herstelplan voorziet. Het is een "digitale personal coach" en heeft bewezen kosten te besparen voor zorgprofessionals en ziekenhuizen EN de patiënt een 9-12 dagen sneller en beter herstel te bezorgen.

Pagina's