Ontdek innovaties

 • Ontwikkeling

  Atto opvouwbare scootmobiel

  Deze scootmobiel / trolley is ideaal voor mee op reis. Als trolley is hij makkelijk te verplaatsen, opgeklapt kan hij mee in de auto / trein / boot en zelfs het vliegtuig. Veel opbergruimte heeft u thuis niet nodig, hij heeft namelijk de grootte van een kleine koffer. Prachtige design, standaard een USB oplaadpunt en verstelbare zithoogte.
 • Concept

  CareerPeer

  Een online platform die bedrijven en instituten koppelt met studenten in de life science sector.
 • Concept

  Ledwalk

  Veiligheid en gemak door automatische vloerverlichting. Met de Ledwalk kunnen veel val-incidenten worden voorkomen.
 • Concept

  BeOne

  ADHD stoel "BeOne"
  Design meubel dat ontworpen is om hyperactiviteit te verminderen.
 • Ontwikkeling

  Register Your Journey

  Registreer uw ziekteverloop met een simpele druk op de knop en voor elke gebruiker uniek.

  Commerciële toepassing: Verklein de administratie van verzorgend personeel tot de druk op een knop..
 • Ontwikkeling

  DOET en BAS

  Leefstijlprogramma voor mensen met geheugenproblemen/dementie die thuis wonen. Een half jaar lang trainen deelnemers in de natuur en op locatie onder leiding van een zorgprofessional waarbij mantelzorgers worden ontlast. Na een half jaar wordt de inzet van de zorgprofessional afgebouwd en blijven deelnemers actief in de wijk bij de sportvereniging.
 • Opschaling

  Guidingtube

  Met Guidingtube kunnen centrale generiek toepasbare interactieve voorlichtingsmodules eenvoudig decentraal vanaf alle websites, portalen en/of platformen in Nederland worden aangeroepen. Belangrijke zorg-communicatie verschuift hierdoor van niet-meetbare decentrale face-to-face communicatie naar wel-meetbare centrale communicatie via Guidingtube.
 • Opschaling

  Q-Fog

  De Q-Fog is een verhuisbare watermist sprinkler die voor verminderd zelfredzame mensen bij brand gedurende 15 minuten een overleefbare atmosfeer creëert ín de ontstaansruimte van de brand.
 • Opschaling

  Spraak-Taal app (ST app)

  Het betreft een geïntegreerd digitaal therapeutisch instrument voor logopedische behandeling van volwassenen met neurologische spraak– en taalproblemen. De app maakt gebruik van second screen technologie en ondersteunt zelf oefenen op eigen niveau.
  Het product biedt de mogelijkheid tot (internationale) doorontwikkeling naar meerdere modules.

Pagina's