• Concept

  BeOne

  ADHD stoel "BeOne"
  Design meubel dat ontworpen is om hyperactiviteit te verminderen.
 • Ontwikkeling

  Register Your Journey

  Registreer uw ziekteverloop met een simpele druk op de knop en voor elke gebruiker uniek.

  Commerciële toepassing: Verklein de administratie van verzorgend personeel tot de druk op een knop..
 • Ontwikkeling

  DOET en BAS

  Leefstijlprogramma voor mensen met geheugenproblemen/dementie die thuis wonen. Een half jaar lang trainen deelnemers in de natuur en op locatie onder leiding van een zorgprofessional waarbij mantelzorgers worden ontlast. Na een half jaar wordt de inzet van de zorgprofessional afgebouwd en blijven deelnemers actief in de wijk bij de sportvereniging.
 • Opschaling

  Guidingtube

  Met Guidingtube kunnen centrale generiek toepasbare interactieve voorlichtingsmodules eenvoudig decentraal vanaf alle websites, portalen en/of platformen in Nederland worden aangeroepen. Belangrijke zorg-communicatie verschuift hierdoor van niet-meetbare decentrale face-to-face communicatie naar wel-meetbare centrale communicatie via Guidingtube.
 • Opschaling

  Q-Fog

  De Q-Fog is een verhuisbare watermist sprinkler die voor verminderd zelfredzame mensen bij brand gedurende 15 minuten een overleefbare atmosfeer creëert ín de ontstaansruimte van de brand.
 • Opschaling

  Spraak-Taal app (ST app)

  Het betreft een geïntegreerd digitaal therapeutisch instrument voor logopedische behandeling van volwassenen met neurologische spraak– en taalproblemen. De app maakt gebruik van second screen technologie en ondersteunt zelf oefenen op eigen niveau.
  Het product biedt de mogelijkheid tot (internationale) doorontwikkeling naar meerdere modules.
 • Concept

  Psyche Cognitie

  Psyche Cognitie is een slimme meet- en monitoringsapp die Parkinson en andere patiënten met neurologische aandoeningen kan helpen bij het regelmatig zelf meten en monitoren van hun toestand en nauwkeurig kan bepalen of er medicatie inname of hulp nodig is. Hiermee wordt het mogelijk het verloop en effecten van de aandoening beter zelf te managen.
 • Opschaling

  LetDemBe

  Het idee dat iemand met me mee kan kijken, na één druk op de knop. Dat geeft mij het vertrouwen om alleen op pad te gaan.
 • Opschaling

  Care Unit

  De Care Unit is een veilig, modern en ergonomisch multifunctioneel hulpmiddel in de vorm van een meubel waarmee de veelal verouderde werkwijze voor de thuiszorg beter en efficiënter kan worden georganiseerd en een verbetering voor de zorg aan en om het bed voor de cliënt kan worden gerealiseerd.
 • Testen

  TéTé-Trike

  Robuuste elektrische trike waarbij mensen met een (mobiliteits)beperking zich op een veilige, groene en stoere manier zowel zittend als staand kunnen verplaatsen met alle comfort van dien.

Pagina's