Ontdek innovaties

 • Voortgang

  Gepast Verwijzen

  Samen onderbouwd beslissen over de best passende vervolgzorg maken wij mogelijk door zorgvrager en verwijzer te ondersteunen met ZorgRank (een algoritme (rekenkundig model) dat een persoonlijk advies geeft).
 • Voortgang

  Benzomoe

  Ondersteuning bij slapen
 • Voortgang

  SoapSynergy

  Software die de gezondheid van het bewegingsapparaat in kaart brengt.
 • Voortgang

  The Clear Health Program

  Clear is een gepersonaliseerd voedingsprogramma op basis van
  real-time biomarkers met AI-gestuurde voedingsaanbevelingen, met als doel ondersteuning van een gezonde leefstijl. Zowel voor preventie van welvaartsaandoeningen (o.a. diabetes 2 of obesitas) of ziekte managment van aandoeningen waarbij voeding een rol speelt (o.a. Diabetes 2, PCOS).
 • Voortgang

  Samen weer aan de slag

  Een matchingstool om re-integrerende (zorg)medewerkers te helpen met het zoeken naar passende re-integratiewerkzaamheden en deze groep te motiveren weer aan de slag te gaan. Dmv deze tool verhogen we de betrokkenheid en eigenaarschap van de gebruikers in het re-integratieproces en kunnen re-integranten sneller terugkeren op de werkvloer.
 • Voortgang

  U-Prevent.com

  Met U-Prevent stelt de arts voor een patient het persoonlijk risico op het verkrijgen van hart- en vaatziekte vast en bespreekt met de patient de mogelijkheden op interventies om het risico te verlagen aan de hand van een dashboard waarin het effect van een interventie op het risico wordt getoond.
 • Voortgang

  Bedhoodie

  Een beweegbare kap die over het hoofdeinde van een ziekenhuisbed of behandelstoel gekanteld kan worden om zo ongewenste inkijk te voorkomen (fysieke privacy) op momenten dat patiënt daar behoefte aan heeft.
 • Voortgang

  Oncologische zorg thuis

  Het ontvangen van chemo-, immuno- en doelgerichte therapie, thuis op de bank vanuit een holistische denkwijze: zo fit mogelijk de behandeling in gaan om het herstel te bevorderen, te versnellen en met zo min mogelijk bijwerkingen.
 • Voortgang

  Happi

  Happi is het platform dat patiënten kennis gemak en vertrouwen geeft in de omgang met hun chronische ziekte door alles wat hiervoor nodig is te bundelen in de alles-in-1 "Health appie" Happi. Van monitoring op afstand tot medicatie bestellen tot 2-wekelijkse berichten van de patiëntenvereniging. Allemaal mogelijk via het Happi platform.
 • Voortgang

  DeltaScan

  Patiënten herstellen beter, dank zij inzet van DeltaScan, die goede detectie & monitoring voor delirium mogelijk maakt. Delirium, acuut falen van de hersenen, is 'n frequente en kostbare ziekenhuiscomplicatie. DeltaScan is CE gecertificeerd en 's werelds eerste objectieve medisch hulpmiddel, gebaseerd op EEG, voor delirium detectie & monitoring

Pagina's