Sustainable Healthcare Challenge 2019

 

SHC 2019

Vorig jaar 2018 was de Sustainable Health Challenge (SHC) een groot succes met winnaars als Oryx, Levels Diagnostics, ForceQ, Ritme en VRelief.

Heb jij vorig jaar gemist? Lijkt het jou leuk om jouw zorginnovatie te pitchen tegenover partners, supportpartijen, coaches, startups en experts? Doe dan zeker dit jaar mee met de SHC!

Meedoen aan de SHC Challenge heeft ontzettend veel voordelen. Een startup kan – naast het opbouwen van een waardevol netwerk – het volgende winnen:

Financiële ondersteuning: Startups kunnen financiele ondersteuning winnen van SHC-partners.
Structurele ondersteuning: Startups kunnen in-kind ondersteuning incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, zoals consultancy uren, advies, publiciteit of samenwerkingsverbanden.

Deelnemers moeten ten minste voldoen aan de volgende voorwaarden:
- Deelnemende startups hebben een omzet van minder dan 10.000 euro;
- Deelnemers zijn jonger dan 35 jaar.

 

 

Over Sustainable Healthcare Challenge

 

De Sustainable Healthcare Challenge is een stichting die jong ondernemerschap in de zorg stimuleert.

"Onze missie is om iedereen in Nederland kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen (blijven) bieden, en om dit te kunnen bewerkstelligen is het van essentieel belang de zorgsector continu te blijven vernieuwen. Dit doen we door een aantal evenementen te organiseren die allen tot doel hebben om jonge ondernemers in contact te brengen met zorgprofessionals en zorginstellingen, om zo het oprichten van een start-up binnen de zorgsector te faciliteren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een aantal waardevolle partners die ons hun expertise en financiële ondersteuning bieden."

 

Aanmelden

 

Informatie over aanmelden voor het traject volgt binnenkort op Zorginnovatie.nl!