Sustainable Healthcare Challenge 2018

 

Logo Sustainable Healthcare Challenge

 

LET OP! De deadline voor het aanmelden van innovaties is verstreken!

Op 31 mei 2018 vindt de Sustainable Healthcare Challenge plaats tijdens het SHC Congres & Challenge. Gedurende het evenement wisselen hoogwaardige sprekers (Congres) en zorginnovatie pitches van jonge startups (Challenge) elkaar af. De challenge is bedoeld voor studenten en young professionals met een idee om de zorg te innoveren, die nog in de prille fase zitten en dus nog slechts een idee of beginnende startup hebben.

Tijdens de challenge kun je door middel van een overtuigende pitch zowel financiële ondersteuning als expertise uit het grote netwerk van de SHC winnen. En om te zorgen dat jouw pitch de jury omver blaast, organiseert de SHC op 24 mei een pitchworkshop voor alle geselecteerde startups. 

 

Inschrijven Sustainable Healthcare Challenge 2018

De inschrijving is gesloten

Meedoen aan de SHC Challenge heeft ontzettend veel voordelen. Een startup kan – naast het opbouwen van een waardevol netwerk – het volgende winnen:

Financiële ondersteuning: Startups kunnen financiele ondersteuning winnen van SHC-partners. In totaal wordt er 15.000 euro aan prijzengeld onder de 5 finalisten uitgedeeld. 
Structurele ondersteuning: Startups kunnen in-kind ondersteuning incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, zoals consultancy uren, advies, publiciteit of samenwerkingsverbanden.

Wil je hier met jouw innovatie kans op maken?
Meld je dan aan voor de Sustainable Healthcare Challenge!

 

Deelnemers moeten ten minste voldoen aan de volgende voorwaarden:
- Deelnemende startups hebben een omzet van minder dan 10.000 euro;
- Deelnemers zijn jonger dan 35 jaar.

 

Staat jouw innovatie al op zorginnovatie.nl? 

Dan kun je jouw deelname aan de Sustainable Healthcare Challenge 2018 kenbaar maken door de innovatie te bewerken en het hokje ‘Sustainable Healthcare Challenge 2018’ aan te vinken.

 

Door je in te schrijven ga je akkoord met het wedstrijdreglement.

 

Over Sustainable Healthcare Challenge

De Sustainable Healthcare Challenge is een stichting die jong ondernemerschap in de zorg stimuleert.

"Onze missie is om iedereen in Nederland kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen (blijven) bieden, en om dit te kunnen bewerkstelligen is het van essentieel belang de zorgsector continu te blijven vernieuwen. Dit doen we door een aantal evenementen te organiseren die allen tot doel hebben om jonge ondernemers in contact te brengen met zorgprofessionals en zorginstellingen, om zo het oprichten van een start-up binnen de zorgsector te faciliteren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een aantal waardevolle partners die ons hun expertise en financiële ondersteuning bieden."