Sustainable Healthcare Challenge 2018

 

 

Op 31 mei 2018 vond de Sustainable Healthcare Challenge plaats tijdens het SHC Congres & Challenge. Gedurende het evenement wisselden hoogwaardige sprekers (Congres) en zorginnovatie pitches van jonge startups (Challenge) elkaar af. De challenge is bedoeld voor studenten en young professionals met een idee om de zorg te innoveren, die nog in de prille fase zitten en dus nog slechts een idee of beginnende startup hebben.

Tijdens de challenge konden deelnemers door middel van een overtuigende pitch zowel financiële ondersteuning als expertise uit het grote netwerk van de SHC winnen. 

 

Over Sustainable Healthcare Challenge

De Sustainable Healthcare Challenge is een stichting die jong ondernemerschap in de zorg stimuleert.

"Onze missie is om iedereen in Nederland kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen (blijven) bieden, en om dit te kunnen bewerkstelligen is het van essentieel belang de zorgsector continu te blijven vernieuwen. Dit doen we door een aantal evenementen te organiseren die allen tot doel hebben om jonge ondernemers in contact te brengen met zorgprofessionals en zorginstellingen, om zo het oprichten van een start-up binnen de zorgsector te faciliteren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een aantal waardevolle partners die ons hun expertise en financiële ondersteuning bieden."