Sustainable Healthcare Challenge 2017

 

Logo Sustainable Healthcare Challenge

Op 1 juni 2017 vond de Sustainable Healthcare Challenge plaats tijdens het SHC Congres & Challenge. Gedurende het evenement hebben hoogwaardige sprekers (Congres) en zorginnovatie pitches (Challenge) elkaar afgewisseld. De challenge is bedoeld voor studenten en young professionals met een idee om de zorg te innoveren, die nog in de prille fase zitten en dus nog slechts een idee of beginnende startup hebben. Tijdens de challenge kon je door middel van een overtuigende pitch zowel financiële ondersteuning als expertise uit ons grote netwerk winnen. Na de challenge zullen wij de deelnemers verder begeleiden om de ideeën daadwerkelijk uit te laten groeien tot een succesvolle start-up.

Aanmelden SHC

Meedoen aan de SHC Challenge heeft ontzettend veel voordelen. Een startup kan – naast het opbouwen van een waardevol netwerk – het volgende winnen:

Financiële ondersteuning: Startups kunnen tot 10.000 euro winnen van SHC-partners die op de genomineerde zorginnovatie ideeën kunnen bieden. 
Structurele ondersteuning: Startups kunnen consult uren incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, die praktische zaken rondom het oprichten van een start-up kunnen uitleggen op onder andere juridisch en bedrijfskundig gebied.

Wil je hier met jouw innovatie kans op maken ? Meld je dan aan voor de Sustainable Healthcare Challenge!

Aanmelden is niet meer mogelijk

 

Over Sustainable Healthcare Challenge

De Sustainable Healthcare Challenge is een stichting die jong ondernemerschap in de zorg stimuleert. Onze missie is om iedereen in Nederland kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen (blijven) bieden, en om dit te kunnen bewerkstelligen is het van essentieel belang de zorgsector continu te blijven vernieuwen. Dit doen we door een aantal evenementen te organiseren die allen tot doel hebben om jonge ondernemers in contact te brengen met zorgprofessionals en zorginstellingen, om zo het oprichten van een start-up binnen de zorgsector te faciliteren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een aantal waardevolle partners die ons hun expertise en financiële ondersteuning bieden.