SHC data bekend 2019

Sustainable Healthcare Challenge (SHC): data events 2019 bekend!

Heb jij een geweldige zorginnovatie? En sta jij aan de start van jouw ondernemening? Dan mag jij de events van de SHC niet missen!

Gisteravond droeg het oude SHC-bestuur het stokje over aan het nieuwe bestuur. Het was een inspirerende avond. De winnaars Oryx en Levels Diagnostics van vorig jaar waren aanwezig en vertelden wat het winnen van de SHC-prijs hen allemaal heeft gebracht.

Hieronder alle data & events in 2019 op een rij: 

Inspirator (7 februari 2019):

De Inspirator is het eerste grote event in 2019 en staat geheel in het teken van inspireren en geïnspireerd raken.

Op een laagdrempelige manier (round tables, presentaties en workshops) ga je het gesprek aan met verscheidene stakeholders uit de zorg, medestudenten en young professionals. Allemaal met één gemeenschappelijk doel: innoveren in de gezondheidszorg!

Masterclass (7 maart 2019):

Tijdens de masterclass staat het leren van nieuwe skills centraal. Experts uit het SHC-netwerk geven workshops over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor startende ondernemers, zoals: pitchen, financiële en juridische kennis, en opschaling. Elke ronde kan je je inschrijven voor een ander onderwerp.

SHC traject (7 maart – 23 mei 2019):

Tijdens het SHC traject krijgt jouw startup elf weken lang volop persoonlijke aandacht; er zullen exclusieve trainingen verzorgd worden door de partners van de SHC en je wordt gekoppeld aan een ervaren coach. Je coach gaat jou helpen met allerlei bedrijfskundige vraagstukken. Ook krijg je begeleiding van jouw coach in het aanleggen van een portfolio. Aan het het einde van het SHC-traject heb jij genoeg input meegekregen om impact te maken in de gezondheidszorg.

Het enige wat je nu nog wel moet doen is: het publiek en de partners overtuigen van jouw zorginnovatie tijdens de Challenge & Congress. Wie weet loop jij die dag weg met financiële en structurele ondersteuning en - niet onbelangrijk – naamsbekendheid!

Challenge en Congress (23 mei 2019):

Op de Challenge & Congress is the grand finale. Tijdens dit event wisselen innovatie-pitches (Challenge) en sprekers (Congress) elkaar af. Het event wordt afgesloten met een live-bidding, waar het publiek en de SHC-partners in-cash of in-kind kunnen bieden op de pitchende innovaties en om hen zo te steunen in het verder uitrollen van hun idee.

Dit event is interessant voor meerdere groepen. Het eigen netwerk van SHC is aanwezig; partners, supportpartijen, coaches, startups en experts. En daarnaast is het event toegankelijk voor iedereen die het interessant vindt, zoals studenten, young professionals, bestuurders, directeuren, medisch specialisten, investeerders en innovatoren.

Informatie over aanmelden voor het traject volgt binnenkort op Zorginnovatie.nl!