Save the Date: 22 March 2022 LSH PPS dag

03 januari 2022

Op dinsdag 22 maart 2022 is het zover: dan vindt de zevende editie van de Life Sciences & Health Publiek-Private Samenwerking (LSH PPS) dag plaats. Deze dag staat geheel in het teken van het thema Transitie in gezondheid & zorg. Wij heten u van harte welkom in de Jaarbeurs Utrecht, voor een inspirerende middag vol (interactieve) kennissessies en netwerkactiviteiten.

Publiek-private samenwerking

De LSH PPS dag staat geheel in het teken van publiek-private samenwerking rondom maatschappelijk relevante thema’s uit de Life Sciences & Health sector. Wereldwijd staan wij voor grote maatschappelijke uitdagingen rondom de transitie in gezondheid en zorg. Deze uitdagingen kunnen wij alleen aangaan door krachten te bundelen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. De LSH PPS dag is dé ideale mogelijkheid om elkaar hiervoor op te zoeken. 

Programma

We trappen de dag af met een ontvangst en een lunch, waarbij u de mogelijkheid heeft om te netwerken. Hierna openen Véronique Timmerhuis (directeur ZonMw) en Nico van Meeteren (directeur Health~Holland) het plenaire deel. Vervolgens neemt Lea Bouwmeester als keynote speaker ons mee in haar inspirerende verhaal rondom de transitie in gezondheid en zorg. Hierna volgen twee rondes vol met interessante sessies, over onder andere de toekomstbeelden, de SET-regeling en het opzetten van een succesvolle publiek-private samenwerking. Uiteraard sluiten we de dag af met de subsidie-estafette en een borrel met heerlijke hapjes en drankjes.

Aanmelden

Meld u aan via deze link: https://www.zonmw.nl/lshppsdag. Wij houden uiteraard rekening met eventuele corona-maatregelen. Mocht het evenement onverhoopt niet fysiek kunnen plaatsvinden, dan informeren wij u hier tijdig over. Indien u vragen heeft, kunt u mailen naar: pps@zonmw.nl. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid op dinsdag 22 maart 2022 in Utrecht!