Bekendmaking 1e regionale Health Innovation School in Zuid West Nederland

1e regionale Health Innovation School in Zuid West Nederland!

In januari 2019 lanceert Care Innovation Center West-Brabant (CIC) samen met GGD-West Brabant, Innovitapark en Alles is Gezondheid de eerste regionale Health Innovation School Zuid West Nederland.  In navolging van twee succesvolle landelijke edities krijgen innovatoren uit Zuid West Nederland de kans om deel te nemen aan dit unieke trainingsprogramma.

 

Unieke kans voor innovatoren Zuid West-Brabant

De training zorgt voor versterking van het ecosysteem rondom Health. Deelnemers trainen samen vaardigheden en delen kennis uit over innoveren, implementeren, opschalen en borgen van zorginnovaties.

Eerdere beschikbare cursussen, masterclasses en HR-systemen zijn niet ontworpen om innovatieleiders te bouwen. Het trainingsprogramma vult deze plek in en leert hoe (toekomstige) leiders innovatie mogelijk kunnen maken in het Nederlandse zorgsysteem: cure, care, mental health en prevention in West-Brabant.

Kortom het is een unieke kans voor 50 innovatieve professionals om samen te leren, co-creëren en implementeren rondom vitaliteit, welzijn en zorg!

 

Nederlandse zorgsysteem vraagt om innovaties

Organisaties, patiënten, en mensen die deel uitmaken van het Nederlandse zorgsysteem worden tegenwoordig geconfronteerd met in elkaar snel tempo opvolgende veranderingen. Denk daarbij aan nieuwkomers op het gebied van gezondheidszorg, nieuwe bedrijfsmodellen, nieuwe conventies, nieuwe rollen voor gezondheidswerkers en nieuwe verwachtingen en behoeften van patiënten.

 

Pak samen regionale & complexe zorg uitdagingen aan in 2019!

Zit jouw zorgorganisatie in Zuid West-Brabant? En lijkt het programma Health Innovation School Zuid West Nederland wel iets voor jou?

Aanmelden voor de training kan in november 2018. De eerste kandidaten worden bekend gemaakt in december 2018 en de training begint de eerst helft van 2019.

Voor meer informatie bekijk de website van Health Innovation School.

CIC is één van de tien partners van ZorgInnovatie. CIC verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Met als doel zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken.