• Voortgang

  Meer muziek in de zorg

  In Meer muziek in de zorg - Miracles of Music maken wetenschappers, muziektherapeuten en een keur aan musici zich sterk om muziek en muziektherapie de plaats te geven die ze verdient in ons leven en in zorg en welzijn. Op 12 november 2019 lanceren wij op het Miracles of Music Congres de landelijke campagne Meer muziek in de zorg.
 • Voortgang

  Stichting Didit

  Sporttrajecten op maat voor chronisch zieke jongeren
 • Voortgang

  DayClocks

  DayClocks is dé tablet voor oriëntatie, planning en verbinding. DayClocks biedt de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal, dag en dagdeel), maar hét speciale is dat familie en mantelzorgers/ zorgmedewerkers berichten, agenda-afspraken en foto’s op de tablet/klok plaatsen, welke verstuurd worden vanaf de smartphone, laptop of computer.
 • Voortgang

  QOCA home hub

  E-health tablet voor ouderen die langer zelfstandig thuis willen wonen.
 • Voortgang

  DigiDoctor

  Digidoctor verbindt patienten met artsen in Nederland op een tijd en plaats die het best uitkomt voor de patient. Het doel is ervoor te zorgen dat patienten en arts snel en direct een afspraak kunnen maken voor niet levensbedreigend klachten.
 • Voortgang

  GroeiGids app

  Een app voor ouders met betrouwbare informatie, op maat, vanaf zwangerschap(wens) tot jongvolwassenheid. De app is sterk visueel en biedt interactiemogelijkheden. Met de app kun je o.a. de ontwikkeling van je kind bijhouden c.q. persoonlijke gezondheidsomgeving maken, laagdrempelig digitaal contact leggen met de professional, ‘foto’albums maken.
 • Voortgang

  Medicatie Manager

  Multifunctionele app voor zelf management van meervoudig medicijngebruik om bijwerkingen en ernstige complicaties, zoals overlijden of ziekenhuisopname, te voorkomen door middel van barcode scan en fotografie, met bewezen effectiviteit. Tevens ingericht om therapietrouw te verhogen en thuiszorg/mantelzorg te ondersteunen.
 • Voortgang

  Antares

  Dagbesteding (in een huisartsenpraktijkt) ingericht als werkplaats waar gewerkt wordt vanuit de principes van de positieve gezondheid voor mensen met psychische problematiek .
 • Voortgang

  ketenzorg chronische pijn

  Doel is de chronisch pijnpatiënt zijn zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid terug te geven door ketenzorg chronische rugpijn bestaande uit het ketenzorgproces, medische apparatuur, het Cloud-based softwaresysteem EVE en inzet van het multidisciplinair behandelteam.

 • Voortgang

  "Cliënten helpen cliënten"

  Een continu beschikbare vraagbaak voor eindgebruikers van technologie in de zorg, voor en door cliënten: hét middel om cliënten zelfstandiger en gelukkiger te laten leven door technische zorginnovaties, en te komen tot een daadwerkelijk brede implementatie in plaats van de zoveelste kleine pilot.

Pagina's