Ontdek innovaties

 • Voortgang

  Cardinal

  Ontdek en plan de koers van jouw zorgdoelen.
 • Voortgang

  Mist-Desinfectie COVID / Noro

  Mist-unit voor reinigen en desinfecteren van oppervlakten en ruimtes. Uniek, innovatief, gepatendeerd nieuw product voor de zorg. Het reinigt alle oppervlakken, zowel horizontaal- als verticaal en komt op plaatsen waar andere producten niet kunnen komen. Wij zijn op zoek naar innovatieve zorgorganisaties voor het testen van deze innovatie.
 • Voortgang

  Alaia Health

  Predict employee burnout with real-time insights. When Health Tech meets HR analytics.
 • Voortgang

  Sporttrainers voor parkinson

  Sporten vermindert de symptomen van parkinson en heeft ook invloed op de loopafstand, de cognitieve functies en daarmee de kwaliteit van leven.

  Door het volgen van de e-learning ‘Sporttrainers voor parkinson’ krijg je alle handvatten aangereikt die je nodig hebt om sporters met parkinson in de basis een goede begeleiding te kunnen bieden.
 • Voortgang

  re-mind

  De re-mind ondersteunt patiënten bij het aanleren of veranderen van gewoontes door ze er heel regelmatig met een lichte trilling aan te herinneren. Hij wordt al ingezet door fysio- en oefentherapeuten, logopedisten, tandartsen, psychologen, mindfulness coaches etc.
 • Voortgang

  Het Mollenspel

  Het Mollenspel is een superleuk beweegspel voor ouderen, waarbij men met de voeten de steeds terugkerende mollen terug in de mollenbult moet duwen.
 • Voortgang

  Smart ERA

  Smart ERA brengt revalidatie & rehabilitatie naar de mensen thuis door op basis van videobeeld van de smartphone en kunstmatige intelligentie direct feedback te geven aan de patiënt (en ook aan de specialist) voor optimale zorgverlening 24/7.
 • Voortgang

  You-Stand voor staand werken!

  Iedereen weet het inmiddels: "Zitten is het nieuwe roken". Ga daarom eens wat vaker een paar uurtjes staand werken met You-Stand, het slimme sta-bureau. Eenvoudig in gebruik, ergonomisch, in hoogte verstelbaar, goedkoop en te gebruiken met uw bestaande kantoormeubilair. Meer info: www.you-stand.nl
 • Voortgang

  fietsenspiegel

  Op de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) is op 7 oktober 2017 ,tijdens de INNOVATE Arnhem, de publieksprijs voor SOCIAL DESIGN 2017 gewonnen met de FLEXIBELE FIETSSPIEGEL. Een ergonomische koppeling tussen spiegel en stuur maakt snel uitnemen en-of naar binnen zwenken (bij parkeren-opbergen van de fiets) mogelijk. Crowfunding is in voorbereiding.
 • Voortgang

  JUMP

  Meer en frequenter sporten onder mensen met een beenamputatie door een innovatieve modulaire sportprothese 'JUMP'

Pagina's