Ontdek innovaties

 • Voortgang

  De operatie routekaart

  Een interactief bordspel ter vermindering van angst, stress en trauma’s voor operaties bij kinderen
 • Voortgang

  Hiel- en elleboogbeschermer

  Topproduct voor behandeling van decubitus of wrijfklachten van èchte Texelse schapenwol. Bewezen effectief! Decubitus verdwijnt helemaal. De exclusieve kwaliteit van de Texelse wol werkt genezend. De kwalitatieve producten voelen aangenaam en zitten comfortabel. Ook voor preventief gebruik. Mensen krijgen stuk kwaliteit van leven terug!
 • Voortgang

  Fit-Snacks

  Informatieve video's en e-learnings om het gezonder werken makkelijker te maken. Met als doel een gezonder en vitaler Nederland. Wij bieden verschillende producten (online en video's) om deze informatie en tips over te brengen op een laagdrempelige manier.
 • Voortgang

  Clickspot

  CLICKSPOT - Een alles-in-één app om de operationele efficiëntie te verbeteren, zodat zorgpersoneel zich kan concentreren op de patiëntenzorg.
 • Voortgang

  Attendi

  35% van de beschikbare zorgcapaciteit gaat verloren aan administratie en verslaggeving. Met de spraakherkenning van Attendi ontstaat complete documentatie, zonder dat het ten koste gaat van de beschikbare tijd en aandacht voor patiënten en cliënten.
 • Voortgang

  Build5 - Community Building

  Metis bouwt community’s om grote sociale vraagstukken effectief aan te pakken. Community's die bestaan uit kwetsbare burgers. Wij bouwen deze community’s voor gemeenten, zorgverzekeraars en zorgtechnologiebedrijven. Zo'n community beweegt deelnemers tot zelfhulp en jij hebt een unieke relatie met je doelgroep die baanbrekende voordelen biedt.
 • Voortgang

  DiabetesSpel

  Het voedsel dat mensen, met diabetes, eten, heeft een grote impact op hun gezondheid. Het DiabetesSpel geeft mensen met diabetes de informatie die ze nodig hebben om hun eetgewoonten te veranderen en gezondheid te verbeteren. Voedingsinformatie wordt op een leuke, begrijpelijke manier overgebracht via een interactieve game van RobinHealthGames.
 • Voortgang

  FosFaatSpel

  Iemand met een nierziekte moet veel nieuwe kennis over voeding opdoen. Het FosFaatSpel is een serious game waarmee deelnemers spelenderwijs kennis opdoen. Met het FosFaatSpel vergroten patiënten in hun eigen tijd en tempo hun begrip over de ziekte en de invloed van voeding. Dit leidt tot een significant kennistoename.
 • Voortgang

  SafeSense 3

  Beweging- en vochtdetectie in verpleegbed, val preventie en bed exit door middel van sensoren welke op afstand gemonitord kunnen worden dmv app. te download op smartphone, tablett of PC alles via WIFI.
 • Voortgang

  Olive Diagnostics

  Door middel van spectroscopie weten wij live non-invasief accurate urinalyse uit te voeren. Hiermee komt preventieve zorg op een nieuw niveau, persoonlijk continu en goedkoop.

Pagina's