Ontdek innovaties

 • Voortgang

  Appyourlife -Zorgvoorjeleven

  Als je vastloopt in het leven heb je meestal issues op meerdere leefgebieden. Met 'appyourlife' kan jij en je omgeving direct kijken hoe het met je gaat en waar je support bij wilt. Daarbij maken we de combinatie van persoonlijk contact en online hulp. Zo simpel kan het zijn!
 • Voortgang

  Sightguide Blindsight Mobility

  Blindsight Mobility werkt aan Sightguide, een elektronische blindengeleidehond. Het is in staat om zelfstandig te navigeren en de gebruiker aan de hand mee te nemen. Eenvoudige navigatie van deur tot deur voor ieder persoon met een visuele beperking.
 • Voortgang

  Werken met KLIK

  Het sociale domein leuker maken met KLIK! Een matchingstool voor intern gebruik bij organisaties. Zoals gemeenten, (jeugd)zorgorganisaties en jeugdbescherming. We matchen cliënten en hulpverleners op basis van persoonlijke en professionele voorkeuren. In de praktijk bewezen effectief. Hogere cliënt- en medewerkerstevredenheid, lagere verzuimcijfers
 • Voortgang

  Virtual reality voor empathie

  Virtual Reality om een ander te begrijpen—door in de schoenen te staan van een ander en te voelen wat de ander voelt.
 • Voortgang

  ABCDate.nl

  ABCDate vergroot de kans op liefde, geluk en vriendschap voor mensen met een verstandelijke beperking.
 • Voortgang

  FiveSteps

  Een burn-out preventie programma voor medewerkers/ professionals, waarbij vanuit een app educatie, oefeningen en coaching geboden wordt, zodat de gebruiker diens veerkracht en grip op (werk)stress vergroot.
 • Voortgang

  De operatie routekaart

  Een interactief bordspel ter vermindering van angst, stress en trauma’s voor operaties bij kinderen
 • Voortgang

  Build5 - Community Building

  Metis bouwt community’s om grote sociale vraagstukken effectief aan te pakken. Zo'n community biedt deelnemers een laagdrempelige en veilige omgeving die ervoor zorgt dat zij elkaar helpen en actief participeren. Voor onze opdrachtgevers geeft het een duurzame en unieke relatie met hun doelgroepen die baanbrekende voordelen biedt.
 • Voortgang

  Innovatie verslavingszorg

  Het digitaliseren/visualiseren van het behandelplan -en begeleidingsplan, zodat de cliënt eigenaar wordt van zijn eigen verhaal/behandelplan aan de hand van beeldmateriaal, wat je interactief kan beïnvloeden c.q. naar voren of achteren kan halen afhankelijk van het behaalde resultaat c.q. geleverde inspanning.

Pagina's