Ontdek innovaties

 • Voortgang

  Appyourlife -Zorgvoorjeleven

  Als je vastloopt in het leven heb je meestal issues op meerdere leefgebieden. Met 'appyourlife' kan jij en je omgeving direct kijken hoe het met je gaat en waar je support bij wilt. Daarbij maken we de combinatie van persoonlijk contact en online hulp. Zo simpel kan het zijn!
 • Voortgang

  Lyvup

  Met behulp van Lyvup wordt therapietrouw en aanpassing van leefstijl bij chronische ziekten en preventie significant verbeterd.
 • Voortgang

  Sightguide Blindsight Mobility

  Blindsight Mobility werkt aan Sightguide, een elektronische blindengeleidehond. Het is in staat om zelfstandig te navigeren en de gebruiker aan de hand mee te nemen. Eenvoudige navigatie van deur tot deur voor ieder persoon met een visuele beperking.
 • Voortgang

  ABCDate.nl

  ABCDate vergroot de kans op liefde, geluk en vriendschap voor mensen met een verstandelijke beperking.
 • Voortgang

  Somnox 2: Adem- & Slaaprobot

  Adem, ontspan, slaap met Somnox. Ervaar de rustgevende werking van ademhaling om heerlijk te ontspannen, je hoofd leeg te maken en beter te slapen. De kracht van ademhaling is de meest natuurlijke, bewezen en effectieve manier om rust in je hoofd te krijgen en beter te slapen. Een overactieve geest is vaak de oorzaak van slapeloosheid.
 • Voortgang

  Club Diabetes

  Club Diabetes is een unieke Buddy app voor Diabetes type 2 patienten. Omdat iedereen anders is hebben we een zeer persoonlijke aanpak waarbij de Buddy een ex Diabetes type2 patient is die de nieuwe patient aan de hand neemt. Tot slot is er een groep van Coaches (zorgverleners) die op hen beurt de Buddys begeleiden en insprireren.
 • Voortgang

  FiveSteps

  Een burn-out preventie programma voor medewerkers/ professionals, waarbij vanuit een app educatie, oefeningen en coaching geboden wordt, zodat de gebruiker diens veerkracht en grip op (werk)stress vergroot.
 • Voortgang

  Fit-Snacks

  Informatieve video's en e-learnings om het gezonder werken makkelijker te maken. Met als doel een gezonder en vitaler Nederland. Wij bieden verschillende producten (online en video's) om deze informatie en tips over te brengen op een laagdrempelige manier.
 • Voortgang

  Build5 - Community Building

  Metis bouwt community’s om grote sociale vraagstukken effectief aan te pakken. Zo'n community biedt deelnemers een laagdrempelige en veilige omgeving die ervoor zorgt dat zij elkaar helpen en actief participeren. Voor onze opdrachtgevers geeft het een duurzame en unieke relatie met hun doelgroepen die baanbrekende voordelen biedt.
 • Voortgang

  Pictoplanner.app

  De PictoPlanner.app helpt de zelfredzaamheid van een kind te bevorderen.

Pagina's