• Voortgang

  RITME

  Omzeil de mentale hindernissen van jouw diagnose voor het uitvoeren van jouw voorgenomen dagritme. Het enige wat je nodig hebt; QR-code stickers en de RITME pusher app! Doe een knoop in je digitale zakdoek met RITME.
 • Voortgang

  Lyla Sleep Coach

  Lyla Coach maakt e-coaching apps. In ons wetenschappelijk onderzoek toonden we aan dat onze slaapcoach app mensen echt beter laat slapen. We willen graag veel meer mensen helpen met slaap, en in de toekomst ook met stress/burn-out, angsten, roken, etc. Lyla Sleep Coach is ons eerste product, waarmee je in 6 weken beter leert slapen.
 • Voortgang

  ORYX Go!

  De Oryx Go! voorkomt het vallen bij ouderen door hen veiliger en soepeler door het leven te laten bewegen met behulp van efficiënte bewegingsanalyse.
 • Voortgang

  Maya

  De koepel van Maya zorgt ervoor dat de patiënt zelf de controle krijgt over zijn of haar omgeving in het ziekenhuis, waardoor de patiënt zich meer op zijn of haar gemak zal voelen en beter zal slapen.
 • Voortgang

  JUVOO - Buddy for healthcare

  Buddy for healthcare professionals
  JUVOO’s is een applicatie die gebruik maakt van slimme technologie zoals AI en IoT met als doel om het huidige verspilling in de ouderenzorg systeem weg te nemen en een deel van die verspilde uren terug te geven voor de welzijn van deze ouderen.
 • Voortgang

  Medvice MIA

  De MIA, (Medisch Interactief Anamnese- applicatie), is een unieke toepassing, speciaal ontworpen om een snelle en effectieve anamnese af te nemen in de spoed-eisende hulp of op de huisartsenpost, ondersteund door machinaal leren.
 • Voortgang

  ForceQ

  ForceQ is een apparaat dat beenspierkracht accuraat meet, met als doel om de revalidatie van meerdere neuro-musculaire en orthopedische aandoeningen van de onderste extremiteiten te verbeteren.
 • Voortgang

  SugarVita

  SugarVita helpt mensen met diabetes (type 2) hun leefstijl aan te passen en te leven met diabetes. SugarVita is een serious game in de vorm van een leuk, laagdrempelig digitaal bordspel. In het spel leren spelers over de impact van eten, bewegen, stress en medicatie op hun gepersonaliseerde bloedsuikerwaarde.
 • Voortgang

  Sjuul

  Een slimme, persoonlijke en virtuele coach voor mensen met chronische aandoeningen die leidt tot een hogere therapietrouw, hogere kwaliteit van leven, effectievere zorg en lagere kosten.
 • Voortgang

  ZorgEnKind

  ZorgEnKind is een online platform met alle hulp en informatie voor ouders met een kind dat extra zorg nodig heeft. Deze Digitale omgeving zorgt voor een verbinding van ouders naar de juiste zorg voor hun kind. Op deze manier zorgen we ervoor dat de juiste zorg overzichtelijker en beter vindbaar wordt in elke regio en elk zorggebied.

Pagina's