• Voortgang

  FitGaaf! Je gezonde planmaatje

  Dagelijkse, crossmedia ondersteuning voor kind, ouder en gezin bij structureel gezond eten, drinken en bewegen...op de belangrijkste plek van een kind: thuis!
 • Voortgang

  DAPP

  DAPP (Donation Application). Als een donororgaan beschikbaar komt voor transplantatie wordt over het logistieke tijdspad veel gebeld. Dit is tijdrovend en inefficiënt. DAPP maakt een digitale omgeving waarmee professionals sneller en efficiënter met elkaar kunnen communiceren. Dit zorgt voor kwaliteit van zorg en fit to perform!
 • Voortgang

  HealthEmotion

  HealthEmotion "beweegt" de patient en vermindert kans op complicaties: Web portaal en App met augmented reality exposities voor interactieve routes, persoonlijke berichten van familie aan patient (alleen te zien in de route) en rapportage over beweging van patient voor paramedici.
 • Voortgang

  #Beter na Borstkanker

  Beter na Borstkanker biedt online en offline nazorg voor voor jonge vrouwen die behandeld zijn voor borstkanker. BnB is een co-creatie met de vrouwen zelf, coaches en designers. Wij innoveren door het gesprek anders te voeren, zodat deze vrouwen hun leven opnieuw kunnen vormgeven. Daarvoor gebruiken we designthinking technieken en methodieken.
 • Voortgang

  Quater-P Preventieve zorg

  Quater-P helpt om alle patiënten in de huisartspraktijk gezonder te houden. De huisarts krijgt inzicht in de gezondheid van zijn patiënten door middel van een doorlopend persoonlijk gezondheidsprofiel van alle patiënten. Quater-P voert Casefinding uit om proactieve preventieve acties te stimuleren.

 • Voortgang

  Meneer Pienter

  Begrijpelijke medische informatie voor kleine kinderen (en hun ouders) altijd bij de hand.
 • Voortgang

  Symptomenzoeker

  Last van uitslag, pijnlijke gewrichten of rugklachten? Vind met deze symptomenzoeker waar je klachten vandaan komen en wat je er eventueel tegen kunt doen! Verzameld voor en door mensen zoals jij en ik.
 • Voortgang

  Heart Travel Alert

  Wij zouden hartpatiënten betere zorgverlening en meer veiligheid willen bieden tijdens hun verblijf in het buitenland door de ontwikkeling van een mobiele applicatie. Deze mobiele applicatie zal informatie bevatten over gespecialiseerde ziekenhuizen in Europa die 24/7 behandeling van het acute hartinfarct verlenen.
 • Voortgang

  CC Diagnostics

  CC Diagnostics ontwikkelt de nieuwe test naar baarmoederhalskanker waardoor testen efficiënter, goedkoper en vrouwvriendelijker wordt.
  In samenwerking met ervaren onderzoekers uit het UMCG wordt deze DNA hypermethylatie PCR-test gevaloriseerd waarmee uiteindelijk in Europa een jaarlijkse kostenbesparing van 120M te bereiken valt.
 • Voortgang

  Yadu (Op z’n Brabants: JaDoe)

  Yadu: "De online brug naar ouderwets afspreken", gericht op interactie, vitaliteit, gezelligheid en zelfs collegialiteit


Pagina's