Community

ZOEKTOCHT: Afstudeerstage zorginnovatie

Geplaatst door Zoya Struis
Geplaatst op 02 december 2020 om 19:57

Mijn naam is Zoya Struis (23 jaar) Op dit moment in mijn laatste jaar van de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool van Rotterdam. Daar leer ik het onderzoek doen, testen en vooral de gebruiker actief betrekken in het ontwerpproces. En natuurlijk het ontwerpen.

Ik ben opzoek naar een afstudeerstage (feb 2021) waarbij ik een interactief product of dienst kan ontwikkelen. Als klein meisje luisterde ik aan de keukentafel naar de verhalen van mijn moeder, die verpleegster is. Ze sprak over haar ervaringen in de zorg in Nederland, die in haar ogen “echt wel beter kon”. Ik deel ‘zorg te willen dragen’ voor de ander en ook haar mening over hoe de zorg in Nederland is georganiseerd.

Als ontwerper wil ik dan ook een bijdrage leveren binnen de zorgsector. Bijvoorbeeld door een interactief product of dienst te ontwikkelen die dementerende ouderen en hun familieleden helpt in tijden van corona, de zorg-op-afstand effectiever maakt voor zowel de verzorger als de patiënt. Er zijn tal van vraagstukken te noemen, waar ik mee aan de slag wil. Of heb jij een opdracht die hier perfect op aansluit? Neem contact met me op!

Tijdens mijn studie heb ik, waar mogelijk aan projecten op gebied van zorginnovatie gewerkt, hiervoor verwijs ik u graag naar mijn portfolio www.zoyastruis.nl.

41 keer bekeken
2 reacties
0 stemmen

Antwoorden

Lieve Hendriks
7 jan 2021

Hoi Zoya, leuk om te lezen dat je een bijdrage wil leveren binnen de zorgsector. Ben je nog op zoek naar een afstudeerstage? Ik hoor het graag van je!

  • ja0
Zoya Struis
11 jan 2021

Hoi!
Super bedankt voor je reactie!
Ik heb inderdaad een stage gevonden maar alsnog bedankt voor uw antwoord.

  • ja1