Community

Programmeur, audio visuele techniek, wie kan mij helpen om mijn idee om te zetten via computertechniek in een werkbaar basisprodukt. Een speciaal hart voor onze chronisch verslaafde medemens zou fijn zijn.

Geplaatst door Saskia Cremers
Geplaatst op 18 juli 2021 om 11:28

Ik zoek een programmeur of iemand die verstand heeft van audio visuele techniek om mijn idee uit te werken en te verfijnen. Ik zie mijn idee helemaal voor me, maar heb geen idee hoe verfijnd dat uitgewerkt kan worden met de computer. Daarom zoek ik mensen die met mij willen meedenken, sparren om mijn idee om te zetten naar een werkbaar produkt. Het gaat om het visueel -en interactief maken van een behandel -en begeleidingsplan en een app ter ondersteuning/nazorg. Ik hoor heel graag of iemand "hier oren naar heeft".

209 keer bekeken
5 reacties
2 stemmen

Antwoorden

Babette Dingemans
19 jul 2021

Dag Saskia, dank voor het stellen van jouw vraag! Zou je de link van de innovatiepagina nog willen delen? Zo krijgt de community een beter beeld van de details van jouw idee. Alvast bedankt!

  • ja0
Maruschka Hendrikx-Kraal
29 jul 2021

Hoi Saskia,
Dat klinkt interessant! Wij maken software en apps voor maatschappelijke vraagstukken en ondersteuning van mensen, dus ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • ja0
Saskia Cremers
30 jul 2021

Hoi Maruschka, wat een fijne reactie. En interessant wat jullie doen. Ik wil uiteraard heel graag met jou in gesprek gaan. Mijn telefoonnummer is 06 19321782. Ik ben vanavond en in het weekend te bereiken.
Mvg, Saskia Cremers

  • ja0
Lieve Hendriks
12 aug 2021

Hoi Saskia,

Ik ben erg benieuwd naar jouw idee, de link die je hierboven hebt gedeeld komt uit op je community topic. Heb je ook een link naar de innovatie toe? Alvast bedankt!

  • ja0