Community

Missie: Jong talent en bedrijf koppelen voor een frisse kijk op de praktijk!

Geplaatst door Delia Nikitova
Geplaatst op 27 maart 2017 om 16:42

CareerPeer is een start-up die bedrijven in de life-science sector koppelt aan studenten die innovatief denken en flexibel inzetbaar zijn. Op deze manier bieden we jong talent de mogelijkheid om extra activiteiten naast hun studie op te pakken, zoals een bijbaan, stageplek of workshop die bijdraagt aan hun ontwikkeling. CareerPeer zal de link leggen tussen academie en beroepspraktijk. Wij hebben gemerkt dat dit nog niet bestaat voor deze branche en onze missie is om dit gat op te vullen.

Nu zijn wij op zoek naar bedrijven die interesse hebben bij zo een samenwerking, maar dit blijkt lastig. Heeft iemand tips om dit beter aan te pakken? Misschien zijn er suggesties naar bedrijven die wij kunnen contacteren? Op welke manier kunnen wij ons netwerk vergroten zodat we onze missie kunnen realiseren?

267 keer bekeken
7 reacties
0 stemmen

Antwoorden

Victor Haze MBI
3 apr 2017

Waarom niet aansluiten bij een van de grootste LS&H netwerken van Nederland; Health Valley. Als start-up heb je de mogelijkheid om veel bedrijven te ontmoeten en je diensten met hen af te stemmen.
Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op met mij of mijn collega Marc Kalf. Succes met de verdere opzet van CareerPeer.

  • ja0
Concha van Rijssel
7 apr 2017

Hallo Delia, vanuit het Radboudumc REshape Innovation Center denken we graag met jullie mee ! Wanneer hebben jullie tijd om langs te komen in Nijmegen?

  • ja0
Delia Nikitova
24 apr 2017

Dag Concha, wat leuk om te horen! Mijn partners en ik willen graag langskomen op jullie kantoor in Nijmegen. Ik het algemene contactformulier van Radboundumc REshape Innovation Center ingevuld, waarin mijn telefoon nummer en email zijn vermeld. Daarop kan ik bereikt worden. Hopelijk tot snel!

  • ja0
Tanja Swinkels
25 apr 2017

Hallo Delia, ik herken je vraag goed! Als student wilde ik graag wat extra's erbij doen maar het was niet makkelijk iets te vinden. Goed dat CareerPeer bezig is met een verbinding tussen studie en praktijk! Als tip kan ik meegeven: ga opzoek naar de actieve netwerken/hubs/innovatielabs die al aanwezig zijn in een regio. In Nijmegen is veel te vinden, zoals hierboven al benoemd. In Rotterdam is er de Life Science & Health Hub. In bijna elke stad is wel een 'innovatienetwerk' te vinden.

Het is slim om te zoeken naar waar veel bedrijven samen komen en bij zo'n netwerkborrel/bijeenkomst vragen of je wat over CareerPeer mag vertellen. En breng altijd snel de win-win situatie naar boven: dat is hoe je mensen enthousiast kunt maken :)

Succes nog!

  • ja0
Delia Nikitova
26 apr 2017

Bedankt voor de fijne reactie en goede tips Tanja! Wij zijn actief in regio Amsterdam en zullen hier op zoek gaan naar een innovatienetwerk! Als iemand tips heeft, zijn die welkom natuurlijk :)

  • ja0
Victor Haze MBI
26 apr 2017

Heb je al contact gezocht met Jeroen Maas van Amsterdam Economic Board?
Dat is denk ik wel een ingang die je kunt gebruiken of waar je verder tips en info kunt halen. Succes!

  • ja1
Delia Nikitova
26 apr 2017

Dat is een goede, ik zal hem benaderen!

  • ja0