Community

Introductie/promotie-video

Geplaatst door Abdelhakim DISoreren®
Geplaatst op 09 augustus 2021 om 21:58

Beste communityleden,

Ik heb mijn applicatie DISoreren aangemeld als innovatie (www.zorginnovatie.nl/innovaties/disoreren). En nu vraag ik mijzelf af of jullie een tip hebben, waar ik een introductie/promotie-video voor mijn applicatie zou kunnen laten maken? Ik zie in het innovatieoverzicht namelijk sommige projecten die een soort van zelfde stijl video's hebben.

Alvast bedankt voor jullie mogelijke reacties,

41 keer bekeken
4 reacties
1 stem

Antwoorden

Lieve Hendriks
23 aug 2021

Hallo Abdel Hakim Boutachkourt, ik heb de vraag nogmaals gesteld aan diverse innovatieprofielen met een introductie/promotie-video. Ik hoop dat we snel een reactie krijgen, fijne dag!

  • ja0
Rob in 't Zand
23 aug 2021

Hi Abdel,

Goed dat je dit oppakt. Helpt altijd. Weet dat het enorm veel tijd kost die 1 a 2 minuten animatie ;).

Wij zijn dit opgestart vanuit een samenwerking met een onderwijsinstelling (Communicatie en Multimedia Design). Gedurende een project werkten verschillende groepen studenten aan de animatie. Daarmee was een belangrijke basis gelegd. Verder opgepakt met een animator en nog best wat werk aan gehad.

Afhankelijk van het budget kan je dus opzoek naar een animator (betaald) of een onderwijsinstelling benaderen. Je kan ook op Fiverr een opdracht plaatsen maar zou dat bij een bewerkelijk iets als een animatie niet doen.

Hopelijk heb je er wat aan ;).

  • ja1
Niek Mooij
24 aug 2021

Ha Abdel,

Wat een gaaf idee voor een tof product! Allicht kan ik je verder helpen. Wij hebben voor Zorabots vooral gave video's geschoten. Video's zijn een uitstekend middel om je beeldmerk middels storytelling aan je doelgroep (DMU's) te displayen.

Voor ons gaat het erom om ons verhaal uit de boeken te doen en over te brengen op de DMU middels "storytelling".

Zoals Abel aangeeft kan een animatie ook een goede optie zijn. Deze zijn vaak al met een lager budget te realiseren (Fiverr, Canva of een screencast).

Persoonlijk zou ik altijd een video schieten. Koppel je doelgroep eraan, goede muziek en de belangrijkste toepassingen en je hebt al snel mooi resultaat.

  • ja1
Abdelhakim DISoreren®
26 sep 2021

Is het mogelijk om dit topic te (laten) verwijderen? Onze informatiefilm is namelijk zojuist opgeleverd: '' https://youtu.be/LVrZqxMrJgQ ''.

  • ja0