Nieuws Zorginnovatie.nl - Start-up Innovation Challenge

Medical Delta Conference 2021

Locatie
Delft
Datum
14 april
Vanaf
12:00 uur
Beschrijving

Op dinsdag 14 april komen alle stakeholders in zorginnovatie bijeen op de Medical Delta Conference 2021. Centraal thema dit jaar is ‘Home is Where our Health is’.

Home is where the heart is’, zo luidt het gezegde. Maar steeds vaker geldt ook ‘home is where our health is’. Preventieve zorg en het monitoren van de gezondheid van een patiënt op afstand - in de thuissituatie - is niet langer een toekomstvisie.

Welke ontwikkelingen vinden plaats als het gaat om het verplaatsen van complexe gezondheidszorg uit het ziekenhuis naar het eigen huis? En wat te denken van alle technische en sociale innovaties die onze levensstijl monitoren, onze gezondheid meten, onze bewegingen tracken, meten wat we eten en misschien zelfs registreren wat we wel of niet zeggen? Welke van deze monitoringtools worden in de Medical Delta regio ontwikkeld en welke impact hebben deze ontwikkelingen op patiënten, artsen en de zorg?

De Medical Delta Conference 2021 geeft een kijkje in het heden en de toekomst van de overgang van ziekenhuis naar thuis: Home is Where our Health is.

Naast het bijwonen van twee inspirerende keynotes, krijgt u de gelegenheid om de inauguratie van onze nieuwe Medical Delta-hoogleraren bij te wonen. Ook lanceren we nieuwe Medical Delta Living Labs en kunt u kennismaken met impactvolle zorginnovaties uit de deltaregio.

De voertaal voor het congres is Nederlands (vertaling Engels beschikbaar).