eHealthweek 2019 versie 2.jpg

Masterclass 'Implementatie van eHealth'

Locatie
Nijmegen
Datum
12 september
Aanvang
00:00 uur
Beschrijving

Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth-toepassingen van papier naar de praktijk? 

Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’

Health Valley Netherlands en Buro Wisselstroom ontwikkelen samen met andere netwerkpartners de Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’ van Health Valley Academy waarin de focus ligt op een succesvolle implementatie van eHealth. Momenteel verbeteren we het voorlopige programma met kennis-  en ervaringsdeskundigen zodat het nog beter aansluit bij de behoeftes uit het veld. Daarnaast versterken we de samenwerking met communicatie- en netwerkpartners.  De eerste Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ start op 12 september 2019. 

Voor wie?

Projectleiders, programmamanagers, innovatiemanagers en -adviseurs of andere managers, adviseurs en specialisten uit de zorg die verantwoordelijk zijn voor eHealth of innovatie bij zorgorganisaties in Nederland.

Hoe? 

De masterclasses bestaan uit praktisch toepasbare theorie en casuïstiek uit de zorg. In kleine interactieve sessies met minimaal 10 en maximaal 25 collega (zorg)professionals ga je aan de slag. De masterclass omvat vijf blokken verdeeld over 8 dagen, die je als deelnemer doorloopt  aan de hand van eHealth-problematiek uit je eigen organisatie. De leerdagen worden steeds op twee aansluitende dagen met overnachting georganiseerd op:

Accreditering

Accreditering van de Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ is in aanvraag bij V&VN.

Data

  • 12 september 2019
  • 3 en 4 oktober 2019
  • 14 en 15 november 2019
  • 16 en 17 januari 2020
  • 30 januari 2020

Interesse? 
Meld je uiterijk voor 10 juli a.s. aan via het formulier op deze pagina. Voor meer informatie, neem contact op met Marc Kalf, innovatiemanager, via m.kalf@healthvalley.nl.